APM: Kšiltovky Ferrari k olejům SHELL

Pozor!

Akce skončila.

Před blížícím se létem mohou zákazníci APM Automotive získat praktickou a motoristickými fandy oceňovanou kšiltovku Ferrari/Shell. Právě ta je bonusem v předsezonní sedmitýdenní akci ´S námi se nespálíte´, kterou kdyňský dodavatel autodílů pořádá společně s firmou Automax, českým dodavatelem světoznámých maziv Shell.

Za každých 55 litrů plně syntetického motorového oleje Shell HELIX odebraných od APM Automotive během trvání akce, tedy až do 20. června 2014, zákazník získá ZDARMA originální kšiltovku Ferrari /Shell. Akce se přitom vztahuje i na odběr menších či větších balení – vždy v poměru 1 kšiltovka za každých odebraných 55 litrů plně syntetického oleje. Tzn., že za sud s objemem 209 litrů zákazník dostane 3 kšiltovky Ferrari.

Do akce ´S námi se nespálíte´ se započítává syntetický olej HELIX HX8 a všechny oleje, které mají v názvu HELIX Ultra, a to ve všech dostupných baleních (1, 4, 5, 20, 55 nebo 209 l). Vyhodnocení bude provedeno po skončení akce, takže bonusy (= kšiltovky v počtu odpovídajícím množství odebraných olejů) budou zákazníkům doručeny koncem června prostřednictvím obchodních zástupců APM Automotive.

Oleje Shell lze vyhledávat a objednávat prostřednictvím webshopu APM Cathttp://webcat.apm.cz, kde je pod záložkou Náplně jak mazací plán, tak klasický vyhledávací strom (Náplně >> Oleje a maziva >> Motorové >> Osobní vozy) s konečným dělením podle viskozity…

LETÁK – SHELL 2014/05